Vedligehold af græsplæne

Allerede eksisterende græsplæner kan trænge til en fornyelseskur, der gør græsset tættere og mere jævnt. Nogle græsplæner vokser til i mos pga. for meget skygge og manglende næring. I disse tilfælde tilføres topdressing, all-round.


Det bedste resultat opnås ved at foretage en vertikalskæring af græsplænen. Først slås græsset og dernæst anvender du en vertikalskærer eller plænelufter. Herved rives mosset løs og græsrødderne skæres i rødderne. Dernæst rives det løse materiale sammen og fjernes.


Nu er plænen klar til topdressing, all-round. Topdressingen udlægges og udjævnes i et lag på ½-1 cm., således at græsset titter op gennem topdressingen. Man kan jævne topdressingen ud med bagsiden af en rive eller anvende en spreder, der fordeler topdressingen jævnt over græsplænen. Er der opstået bare pletter på græsplænen pga. lunker eller fordi der mangler græs, kan du efterså direkte i topdressing. Når dette er gjort kan du med fordel dusche plænen med vand, således at topdressingen pakker sig i overfladen.


Du har nu skabt grobund for fornyet græsvækst i din gamle plæne og du vil få en tættere og mere frodig græsplæne efter denne behandling.


 
Kurv
0 Vare DKK 0,00
 

Har du spørgsmål

Ring til kundesevice på

48 18 73 50

Lynge Naturgødning ApS

Slangerupvej 16

3540 Lynge

Tlf: 48187350

CVR: 42276472

mail@l-n-g.dk


Åbningstider:

man-fre kl. 7.00-16.00
lør Lukket
søn Lukket
Alle priser er inkl. moms
Vis kurv  
Produkt Enhed Vægt pr. enhed Antal Lev. form Aflæsning m. kran/grab Pris i Dkk Slet
Pris i alt inkl. fragt og moms: DKK 0,00