Gødskning af køkkenhave

For at køkkenhaven skal give give et stort udbytte skal jorden i din køkkenhave forabejdes og der skal tilføres plantenæring og selvfølgelig vand, når det kræves.


Ved nyanlægning af køkkenhave skal jorden forarbejdes grundigt. Den eskisterende jord skal gennemgraves eller fræses. Afhængig af årstid udlægger du ca. 5-10 cm. fin C-muld i foråret eller ca. 5-10 cm. grov C-muld om efteråret. Der er mest tilgængelig plantenæring i fin C-muld idet den er komposteret.


Når jorden i din køkkenhave er tilstrækkelig muldrig, kan du de efterfølgende år nøjes med udlægning af 3-5 cm. fin C-muld om foråret eller 3-5 cm. grov C-muld om efteråret. Udlægger du grov C-muld om efteråret efter endt dyrkning, skal du blot lade den grove C-muld ligge ovenpå jorden, som et brunt jorddække. På denne måde hindrer du fremspiring af ukrudt i det tidlige forår og du skal blot nedmulde den omsatte grove C-muld i muldlaget om foråret.


Når dine køkkenurter er i vækst over sommeren og hvis nogle af de mere grådige køkkenurter mangler næring, kan du mellem rækkerne udlægge et drys af fin C-muld.

 
Kurv
0 Vare DKK 0,00
 

Har du spørgsmål

Ring til kundesevice på

48 18 73 50

Lynge Naturgødning ApS

Slangerupvej 16

3540 Lynge

Tlf: 48187350

CVR: 42276472

mail@l-n-g.dk


Åbningstider:

man-fre kl. 7.00-16.00
lør Lukket
søn Lukket
Alle priser er inkl. moms
Vis kurv  
Produkt Enhed Vægt pr. enhed Antal Lev. form Aflæsning m. kran/grab Pris i Dkk Slet
Pris i alt inkl. fragt og moms: DKK 0,00