November

Nu nærmer vinteren sig og aktiviteterne er begrænset til oprydning og indsamling af blade og planterester til komposten. Måneden er en rigtig plantemåned af stort set alle planter. Sørg for en god jordbearbejdning, det lønner sig ved en tilsvarende bedre vækst for planterne. Manglende vækstlag ved nyanlæg klares ved udlægning af harpet muldjord, specialmuld, rosenmuld, rhododendronmuld m.m. Skal det allerede eksisterende vækstlag forbedres, anvend da enten fin C-muld eller grov C-muld. Udlægning af barkflis er fordelagtigt, det hæmmer ukrudtet og bevarer jordfugtigheden. Konstaterer man områder i haven, der er tilgroet med rodukrudt, kan man med stor fordel lægge Plantex dug under barkflisen. På denne måde hindres ukrudtet 100% i at gro.


Træer og buske:
Træer og buske kan plantes, så længe jorden er til at komme i. Tiden er også inde til den nødvendige beskæring af løvfældende vækster.


Blomsterhaven:
Sarte vækster dækkes med grov C-muld, granris o. lign. Der kan stadig lægges blomsterløg. De gødes nu med f.eks. et lag
fin C-muld.


Græsplænen:
Er jorden meget leret, kan der tilføres et lag grus eller topdressing. Græsslåmaskine og øvrige redskaber renses og sættes til vinteropbevaring.


Frugthaven:
Der kan plantes frugttræer og buske. Sørg altid for en god jordbearbejdning og lav plantehullet rigeligt stort. Mangler der god muld, kan man anvende specialmuld. Er jorden leret, kan den med fordel iblandes grov C-muld. Der kan beskæres og tyndes ud, det er især vigtigt at få fjernet syge grene.


Køkkenhaven:
Køkkenhaven ligger hen. Hvis der er overvintrende grønsager, dækkes de mod en kommende barfrost.


Drivhuset:
Med lidt tilskudsvarme kan drivhuset fortsat give kinakål og salat. Jordbær til drivning og blomsterløg m.fl. dækkes til. På lune dage dage luftes lidt ud, så de sidste spiselige kulturer ikke rådner.


Potter og krukker:
Potter og krukker kan stadig pynte, hvis man stikker f.eks. fyrretoppe i dem.
 
Kurv
0 Vare DKK 0,00
 

Har du spørgsmål

Ring til kundesevice på

48 18 73 50

Lynge Naturgødning ApS

Slangerupvej 16

3540 Lynge

Tlf: 48187350

CVR: 42276472

mail@l-n-g.dk


Åbningstider:

man-fre kl. 7.00-16.00
lør Lukket
søn Lukket
Alle priser er inkl. moms
Vis kurv  
Produkt Enhed Vægt pr. enhed Antal Lev. form Aflæsning m. kran/grab Pris i Dkk Slet
Pris i alt inkl. fragt og moms: DKK 0,00